Jumaat, 14 November 2014

Jana Pendapatan dengan PopAds

Duit mekah

Assalamualaikum...

Entri kali ini saya ingin menerangkan cara menjana pendapatan dengan PopAds iaitu kepada mereka yang mempunyai blog atau website. Boleh dikatakan lumayan juga pendapatannya. Selain meletakkan iklan Nuffnang diblog, kita boleh letakkan iklan PopAds.

Iklan PopAds ini dibayar dalam USD. Apabila cukup 5 USD kita boleh claim wang tersebut dan masukkan ke dalam akaun PayPal. Jika nak bagi banyak lagi pun tak mengapa. Memang lumayan dan tak rugi untuk mencuba. Pasti anda tidak akan menyesal. 

Apa yang penting anda mempunyai akaun PayPal. Jika tidak ada lagi pun tak mengapa, join dahulu dan barulah membuka akaun PayPal. Kepada anda yang ingin mendaftar klik di PopAds atau boleh klik banner di bawah.


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork


Seterusnya, isikan butiran yang dikehendaki. Periksa email anda. Klik pada pautan pengesahan yang disediakan. Dan kemudian log masuk ke akaun PopAds yang telah tersedia

Untuk memasukkan iklan PopAds ke dalam blog, anda terlebih dahulu perlu daftarkan blog anda. Lihat pada Publisher's Panel. Klik pada New Website. Isikan maklumat selengkapnya di dalam Bahasa Inggeris. Apabila sudah selesai, anda boleh mendapatkan kod HTML untuk diletakkan pada blog anda.

Setelah anda letakkan blog anda, anda perlu dapatkan dahulu pengesahan daripada pihak PopAds. Mereka perlu review blog tersebut. Hanya setelah blog anda disahkan sahaja, barulah dibenarkan diletakkan iklan PopAds ini. Satu ringkasan blog dan bentuk iklan akan disediakan oleh PopAds.

Daftarlah sekarang dan pasti menjana pendapatan yang lumayan. Alhamdulillah, walaupun trafik blog saya tidak tinggi tetapi dalam masa 69 hari, saya berjaya menjana 8.81 USD. Walaupun tak banyak, sekurang-kurangnya ada dan mencuba. Anda pun boleh juga malah mendapat lebih lagi :)

1 ulasan: