Ahad, 18 Februari 2024

Terima Kasih Pada yang Memberi

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Baru ada kesempatan untuk menulis. Busy sangat sejak akhir-akhir ini. Mengemas homestay dan juga pekerjaan hakiki. Dalam fikiran macam-macam teringin nak masak dan makan. Tetapi apakan daya masa terlalu mencemburui. Nikmatilah rezeki yang ada dengan rasa kesyukuran. Alhamdulillah...

 
Kek pemberian Miss Teoh, terima pada hari pertama bekerja setelah cuti tahun baru Cina. Terima kasih sangat. Sedap kek ini. Kek perisa coklat. Rasa tak puas makan lagi sebenarnya. Nanti kena pergi cari :)
 
 
Kacang daripada Ah Chong

Biskut daripada Ah Chong. Share bertiga kacang dan biskut ini. Biskut Mazola dan biskut Cornflakes. Sama sahaja dengan biskut orang Melayu rupanya. Kami agak ragu-ragu, jadi tidak memakannya tetapi diberikan pada bangsa lain.
 
Angpow dari kilang, semua pekerja dapat. Walaupun jumlah yang sikit tetap bersyukur. Alhamdulillah syukur sangat :)

8 ulasan: