Memaparkan catatan dengan label Hari Lahir. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Hari Lahir. Papar semua catatan

Ahad, 9 April 2017

Beli Kek Birthday Untuk Diri Sendiri !!

kek birthday
Happy birthday to me... Happy birthday to me....


Assalamualaikum... dan salam sejahtera :)

Pernah tak dibuat orang beli kek birthday untuk diri sendiri? Jawapannya mestilah pernah, betul tak? Akulah salah seorangnya. Bukan nak celebrate tapi sebab teringin nak makan. Yang bestnya mak aku nyanyi lagu happy birthday kat aku..haha...


kek birhday

Kek murah jer yang mampu beli sebab tak pernah makan lagi kek ini. Kek Japanese Cotton. Harganya? RM10 jer... Perisa blueberry dan memang lembut sangat :)

Minta sampel kuih raya dekat orang yang jual kek ini. Kawan sekerja nak rasa kuih samperit.. Kalau sedap bolehlah tempah masa raya nanti.

samperit cheese

Biskut Samperit Cheese dan harganya 50 biji RM 20.00. Sedap !! makan satu nak lagi.. Terasa cheesenya, ranggup dan wangi...

samperit cheese

Cantik bunganya.. berseri-seri.. tak layu walau dibakar...

Sabtu, 9 April 2016

Hadiah Hari Lahir ke-30

Assalamualaikum...

Pada 28 Mac yang lalu, genaplah umurku 30 tahun. Tetapi jangan terkejut pula, masih lagi single tiada berteman. Apa-apa pun kita mesti enjoy dengan hidup kita. Betul tak? 

Kepada my BFF terima kasih tidak terhingga kerana sudi memberi hadiah ini. Comel sangat :) Bolehlah isi kuih raya nanti. Bestnya dapat hadiah... :)

Hadiah Hari Lahir ke-30

Jumaat, 22 Mei 2015

Hadiah Hari Lahir ke 29 Tahun

Assalamualaikum...

Hari lahir aku 28 Mac dan sudah terang lagi bersuluh, berkurun jugalah entri ini tak ditulis-tulis. Malas tahap gaban. Tapi tetap kena tulis sebagai ingatan dan terima kasih.

Terima kasih my bff Siti Hajar Mat Radzi yang memberi hadiah ini pada hari lahirku. Ambik kau aku letak nama penuh di sini. Senang bila kau google nama sendiri, jumpa kat blog ini.. hehe..

Hajar seorang sahaja yang masih sudi memberikan hadiah padaku. Sahabatku yang seorang lagi iaitu Ain turut memberi puding roti dan agar-agar cendol. Sedap sangat...tq... Tak sempat ambil gambar kerana terlalu sibuk. Sibuk makan..hahah..

Hadiah Hari Lahir ke 29 Tahun

Oval Plate

Terima kasih daun keladi,
Tahun depan bagi lagi :)

Ahad, 5 April 2015

Jamuan Hari Lahirku Tahun 2015

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, terlaksana juga hasrat untuk membuat jamuan makan kecil-kecilan sempena hari lahir. Jemput kawan-kawan adik sahaja. Antara makanan yang disajikan kek, roti pizza, dadih perisa keladi, keropok ikan, buah tembikai, mee goreng dan kentang goreng.

Apa yang mengejutkan adik angkat juga kebetulan datang. Jadi jemput makan sekalilah. Tak plan pun sebenarnya. Seronok sangat dengan kehadirannya :) Tq adik Azwan kerana beri buah bali dan mempelam muda sebagai buah tangan... Jom layan jer gambar-gambar di bawah yang sempat diambil....

kek birthday
Kek Birthday

juadah hari lahir
Antara juadah yang disediakan

Kawan-kawan adik

Malu-malu semuanya

Adik angkat kesayangan

Sabtu, 28 Mac 2015

Happy Birthday to Me !!!

Assalamualaikum....

Esok genaplah umurku 29 tahun you all !! Tapi still tak matang dan hanya bergantung pada orang tua. Rezeki oh rezeki. Bersyukur sangat diberi kesempatan untuk terus hidup. Semoga hidup ini diberkati Allah S.W.T dan dimurahkan rezeki serta diberi kesihatan yang baik.

Tq buat Libresse kerana memberi kad birthday yang comel ini. Dapat juga kad birthday :) Insya Allah 29 Mac akan buat jamuan makan sikit. Jamu kanak-kanak iaitu kawan adik. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Nak jemput kawan-kawan macam seganlah pula kerana membuat ala kadar sahaja. 

kad birthday dari Libresse

kad birthday dari Libresse

Khamis, 29 Mac 2012

Selamat Hari Lahir

Happy Birthday

Selamat Hari Lahir ke-26..kepadaku..
kad ucapan daripada Libresse..tq...
Tahun depan beri lagi yer...