Isnin, 1 Disember 2014

Tamatlah Sudah Riwayat Handphone Samsung Galaxy Y

Assalamualaikum...

Hari ini mood sedih. Apabila barang yang kita gunakan setiap hari, rosak dan tidak berfungsi lagi. Aku beli phone nie masa ianya masih mahal dan sekarang nie phone nie memang ketinggalan zaman abis... mempunyai wifi, boleh melayari internet dan touch screen. Sekarang ini ianya dah rosak.. Argghhh...

samsung galaxy Y

Suka sangat guna phone nie, walaupun murah tetapi banyak kegunaan. Senang nak dijaga dan bawa ke mana-mana sebab ianya kecil.

samsung galaxy Y

Selesa sangat menggunakannnya. Cuma kameranya cuma 2 MP rasanya. Tapi okeylah daripada takde. Aku jarang guna kamera handphone. 

Tapi, aku masih bersyukur kerana handphone yang rosak bukan laptop. Syukur sangat sebab laptop aku pun dah lama. Lagi lama dari handphone tersebut..huhu... Sekurang-kurangnya aku dapat update blog lagi. Syukur, alhamdulillah....

4 ulasan:

  1. Hp baru la pasni ye....^__^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ermm.. taklah...perbaiki jer..software rosak kena RM25

      Padam
  2. kalau diberi pilihan saya lebih suka guna laptop... memang tak mudah alih tapi saya lebih suka menggunakan komputer dirumah dari di luar...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun suka guna laptop.. besar dan senang nak edit bagai :)

      Padam